2012. november 29., csütörtök

Hol voltunk? Gaara szalagavatóján! Mikor? Szombaton!

Pózolj szalonban :D
Szombaton volt Gaara szalagavatója ami nem ment zökkenőmentesen. Reggel sikeresen elaludtam így csak 3 órám volt elkészülni fürdéssel, hajmosással, mindennel együtt xDDD Mondom oké még így is simán kész leszek. Aha.. lejött a fölöttünk lakó szomszéd, h a lányának nem-e csinálom meg a haját, mert lemondta a csaj aki csinálta volna. Csajszinak semmi elképzelése nem volt.. mondom ok nekem meg sietnem kéne x3 Kitaláltam neki én a hajat. Begöndörítettem az egészet és két oldalról megtűztem hátra úgy, h a tűzés alatt mentek a kis hullámos szálak és ilyen csíkos lett és tök jól nézett ki. Aztán gyorsban uzsgyi a vonathoz. Elindultam magassarkúban, de rájöttem, h nem fogok benne kiérni és gyorsan visszamentem a lakásba és vettem fel lapos talpút xDD Vonaton átvettem a magassarkút és piros vonat volt *-* Odaérve őnagysága épp fürdött szal anyukája engedett be. Aztán levágtam Gaara haját hátul, majd jött a nagy készülődés, sietés, késés, családi vita xD Jajj :DD Aztán Gaara elment, én levágtam nagyija haját ami tök jó lett :3 Majd anyuja frufruját is megigazítottam szal szinte mindenki megvolt a családból. Késve elindultunk 6kor xD Fél 7 előtt sikeresen oda is értünk. Kiosztottuk a helyeket meg, h ki-ki mellett ül és vicces volt, mert volt két forever alone hely, de végül mégsem, mert Dani meg Manic felültek legfelülre, mert az szabad volt xD Nagyon adtuk a szalagavatót, énekeltünk, táncoltunk, fekáskodtunk. Voltak nagyon vicces táncok, rusnya ruhák xD Aztán jött Gaara osztálytánca. Neshi ott izélt, h indítsam már el a kamerát, mondom erre, h "oszt mit videózzak a függönyt?" De direkt ilyen parasztosan xDD Hát szakadtunk xDD Osztálytáncon sírtunk, Gaaranak haláli volt a mozgása xD Meg ott csücsörített. Vicces kommentek születtek a videók alatt x"D "Hmm micsoda popó" xD Aztán bekiabáltuk jó hangosan Gaara nevét és elröhögte magát. Meg próbált nem röhögni, de annyira látszott rajta, h alig bírja visszatartani. Meg jól sikítottunk neki a szalagtűzésnél és osztálytársai beszóltak neki, h facebook eseményt nyitott, h ennyien sikítottak neki? xD Láttuk Trang Pak-ot is aki az edzővel jár, jó kis pornócipője volt xD A ceremónia hamar lement, mi jól éreztük magunkat. Mentünk megtáncoltatni Gaarat és enyém volt az első tánc, amit anyukája majdnem elhappolt előlem xDD De nem hagytam xDD Csináltunk sok-sok képet, mert mindenki nagyon csini volt és ritka az ilyen.



Elindultunk kőbánya felsőre, mert vonattal bementünk keletibe. Jött az a hülye memés kép szlogen, h Mit akarunk? Piát! Mikor akarjuk? MOST! x"DDD Jajj hát nagyon készek voltuk, szakadtunk xD Aztán Derry felszámolta Gaaranak a taxit beszállással x"DD Aztán keletiben majdnem kitörtem a lábam magassarkúban. Majd Dani közölte, h az egész keleti megnézett. Út közben mentek a baromságok rendesen.
Útközben találkoztunk egy perverz hóemberrel aki megfogta a popónkat! :< A boltból kicsit sem nézhettek minket hülyének xDD Aztán találtak Daniék egy bevásárló kocsit és abban tolta Dani Manicet xDD "És itt a kosár is, benne mindenféle jóval!" xDDD Jajj készek voltunk. Betámadtuk a Tescot. Dani kérdezi, h "Amúgy észreveszed, ha megbámul valaki? én: nem figyelem o.o *sétálnak pár lépést* Dani: plusz 1 " x"DD Szakadtunk xD Nem találtunk kis hubit ezért megkérdeztem egy csávót aki ilyen nyomi volt és ott pofázott nekünk utána.. mondom omg xDD Aztán a sor közepén énekeltünk zanzibárt xD Mentünk a kasszához, beállunk, Manic fut oda, kicsúszik a lába és dob egy hátast. Hát sírtunk nem kicsit x""DDDDDDDDDDDDDDD Páran elmentek KFC-be kajáért, mi addig csöveltünk a kanapén. Elindultunk Manic házába és kitaláltuk, h rendezzünk futóversenyt úgy, h én Gaara hátán vagyok, Derry meg Manicén. Sajnos Derry nem volt alkalmas, mert felcsúszott a szoknyája xD Végül Neshi volt a másik csapatban és a lámpáig kellett menni. Természetesen mi nyertünk Gaaraval, mert nagyon szépen vágtatott velem gyííhááá xDD Mindenki minket nézett meg ránkdudáltak a munkás emberek xD Vissza meg ilyen nagy nigger fekásan mentünk xDD Nagyon készek voltunk, pedig nem ittunk még semmit akkor. Aztán Derry és Teru lett a Sugababes xD Manicnél elkezdtünk inni, volt soha nem. Voltak megint vicces dolgok. Manic lett a vénember xD A "soha nem smároltam még Gaaraval kör" ismét szépre sikeredett xDDD Aztán páran kezdtek beállni, én meg sem éreztem x33 Aztán Gaara erotikus táncot lejtett az ölemben, nagyon sexy volt x"DD Aztán megint volt egy hullám és hárman is le akartak smárolni o.o Mindig engem akarnak x"DDD Aztán Gaara kidőlt, mi énekeltünk meg guitar hero-ztunk. Vicces fejem volt ahogy koncentráltam xD Manic, Derry, Teru és én bírtuk a legtovább. Volt ott IHB ami megölte a partyt xD Dani: "hánytak már lábon?" x"DDDDD Jajj nagyon vicces volt xDD Aztán én az 5ös vonattal hazajöttem és vasárnap megint mentem hajat vágni, de legalább kerestem egy kis manit xD Aztán hétfőn szintén hajat vágtam xD Szalonban tök jó volt most szal nem panaszkodom :3
Miru jött volna ma, de végül nem tudott :( De majd legközelebb!^^
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése